Κίνα
product image
Connect with ""
Supplier wants to know more about you
Please fill in the information, we will send PDF Brochure to your email.

Please enter your email.

Please enter valid name.

Please enter your phone number.

More information facilitates better communication.

Thank You!

Your requirement has been sent to
Your requirement has been sent successfully, we will send PDF Brochure to your E-mail, please check it in time.
Κίνα καλής ποιότητας Τόπλες γερανός πύργων και Επίπεδης κορυφής γερανός πύργων προμηθευτής.
προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες Dahan
Αριθμός Υπαλλήλων >Above 1000
Ιδρύθηκε Έτος 2001
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Business Type Manufacturer, Trading Company
Ιστορία

Τα μηχανήματα κατασκευής Dahan (ομάδα) είναι μεγάλης κλίμακας επιχείρηση κατασκευάζω-τύπων στη Οικοδομική Βιομηχανία του γερανού πύργων και ανελκυστήρας κατασκευής στην Κίνα, που ενσωματώνεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, τα προϊόντα, την πώληση και την υπηρεσία. Ιδρυμένη το 2000, μετά από 13 έτη μεγάλης ανάπτυξης, αυτή τη στιγμή, η ετήσια παραγωγή είμαι πέρα από τις μονάδες δέκα χιλιάδων. Τοποθετημένος κατά πρώτο λόγο στη μέση και μικρή αγορά πωλήσεων γερανών πύργων μεγέθους στην Κίνα.
 

Υπηρεσία

Η επιχείρησή μας έχει εισαγάγει πάνω από 100 σύνολα ρομπότ συγκόλλησης, αυτόματη ψεκάζοντας γραμμή συνελεύσεων 4, και μεγάλη τέμνουσα μηχανή πλάσματος, ψηφιακό ελεγχόμενο τρυπάνι, μηχανή άλεσης, τόρνευση, τρυπώντας μηχανή, μηχανή συγκόλλησης και περισσότερο από 1.000 αφιερωμένο προσάρτημα. Οι προηγμένοι εξοπλισμοί και οι αυτόματες γραμμές εξασφαλίζουν την ποιότητα των μηχανημάτων κατασκευής Dahan στον κόσμο. Εν τω μεταξύ, η επιχείρησή μας καθιέρωσε τη στρατηγική και ταιριάζοντας με συνεργασία ανεφοδιασμού με Baosteel, Ansteel, ηλεκτρική μηχανή DeSheng, Rothe Erde, SIEMENS, Zhejiang SanMen, τη Γαλλία Σνάιντερ κ.λπ. Εξασφαλίστε την πρώτης τάξεως ποιότητα Dahan από τις πρώτες ύλες, την πηγή κ.λπ. μερών.

Η ομάδα μας

Η στρατηγική ταλέντου είναι η στρατηγική πυρήνων Dahan, η τεχνολογία είναι η αρχική παραγωγικότητα. Τώρα Dahan έχει περισσότερους από 2.100 υπαλλήλους. 37 ανώτεροι τεχνικοί μηχανικοί, που περιλαμβάνουν: εθνικός τυποποιημένος σχεδιαστής της κινεζικής βιομηχανίας γερανών πύργων, ο μηχανικός που πραγματοποιεί την πεπερασμένη μέθοδο στοιχείων πρώτα στην Κίνα, ο μηχανικός που έχει την περιεκτική γνώση στον υπολογισμό σχεδίου και την τεχνική κατασκευής στην Κίνα. Επιπλέον, υπάρχει περισσότερο από 600 προσωπικό συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, των οικονομικών ταλέντων, και των διοικητικών ταγματαρχών. Τώρα η επιχείρησή μας έχει 15 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας. Η τεχνολογία είναι η πρώτη παραγωγική δύναμη, η στρατηγική ταλέντου είναι ανταγωνιστικότητα πυρήνων της ομάδας Dahan.

 

Tell Us What Are You Looking For ?
Your Name

Please enter valid name.

Your Phone Number

Please enter your phone number.

Your Message

Please describe your requirement.